Saturday, 18 May 2019

Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli


As salam. Pada minggu lepas rakan blogger Mya Rosli ada PM Abam Kie suruh join segmen yang diaanjurkan sepanjang bulan Mei ini. Biasanya jika kawan blogger yg jemput secara peribadi untuk join GA atau segmen beliau, maka abam kie akan cuba sebaik mungkin untuk menunaikan perminttan beliau. Cuma kali ini abam kie lambat nak siarkan entry segmen ni sebab sibuk yg teramat pd bulan Ramadhan yang mulia ni. Mana taknya, budak2 baru abis exam penggal 1. Skrip jawapan tu bertimbun atas meja. Ada 10 bundles semuanya sebab abam kie ajar 5 kelas. 7 dah siap, 3 lagi dlm proses. In Shaa Allah cuti hujung minggu selama 3 hari ni nak cuba settle semua tu. Baru lega dan boleh tumpukan kpd menunaikan ibadah pd bln Ramdhan yang hampir separuh ini.

Banyak pulak bercerita abam kie hari ni. Baiklah, jika kawan2 nak join segmen ini, klik je banner kat atas tu. Jom sokong rakan blogger kita. Remember! The more the merrier! Orait! 

17 comments:

  1. Macam nak join je. Good luck abam kie

    ReplyDelete
  2. Rutin seorang guru bila habis exem kan Abam Kie.

    Selamat hari guru.

    In Shaa Allah, nanti Fiza join.

    ReplyDelete
  3. waaa, goodluck abe kie. bleh tmboh follower

    ReplyDelete
  4. selamat bersegment abam kie

    ReplyDelete
  5. Slmt bsegmen n salam ramadhan

    ReplyDelete
  6. macam best aje, nak join jugak lah!

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen ye abam kie

    ReplyDelete