Saturday, 9 February 2019

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM


Assalamualaikum. Sebelum cuti Tahun Baru Cina yang bakal berakhir tak lama lagi, Abam Kie ingin menyertai satu giveaway yang dianjurkan oleh Yaya Azura. Hampir setiap bulan Abam Kie akan join apa2 segmen atau giveaway yang bersesuaian dengan masa dan syarat2 yang dinyatakan. 

Yaya Azura telah menyambut hari lahirnya pada 3 Februari lepas. Jadi Abam Kie ingin mengucapkan selamat menyambut hari lahir kepada Yaya Azura. Semoga dipanjangkan umur untuk beribadah kepada Allah, dimurahkan rezeki dan sentiasa berada di bawah lindungan Allah s.w.t. Aamiin.

Hadiah pun ada sampai 9. Pas tu semua peserta akan dimasukkan ke dalam blog list khas sehingga akhir tahun 2019 ini. Macam best je.... Kalau dah tahu best tu cepat2 la join wahai kwn2 sekalian! Nak join mudah je, klik banner kat atas tu ye? All the best!

14 comments: