Assalamualaikum. Pada penghujung tahun 2018 ni semakin ramai plak rakan blogger yg buat segmen bloglist. Biasanya penganjur memberikan peluang kepada semua peserta ditempatkan di dlm blog list penganjur selama setahun! Best kan? 

Jadi Abam Kie mengambil kesempatan untuk join satu lagi segmen blog list anjuran Cik Yea Slmn. Unik kan namanya? Syarat2 yg dia tetapkan pun mudah je. Cuma follow blog dan G+. Jadi kpd kwn2 yg blom join segmen ni baiklah berbuat skrg sebelum penyertaan ditutup.

Kalau nak join, klik je banner kat atas tu ye? Good luck to all of of us.....

15 Comments

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.