Saturday, 1 December 2018

SEGMEN BLOGLIST 2019


Assalamualaikum. Pada kali ini Abam Kie dengan berbesar hati sudi menyertai satu lagi segmen anjuran rakan blogger, Puan Hani Fadhlina Abdul Rahman. Dia adalah junior Abam Kie semasa menginap di Kolej Kediaman Ketiga, Universiti Malaya pada awal 90an dulu. Dah lama tu kan? Zaman budak-budak baru nak up gitu! Hehehehe.... Dia ambik Asasi Sains manakala abam kie ambik Pre-ESL je.

Hadiah untuk segmen ini mudah je. Semua blog peserta akan dimasukkan ke dalam bloglist Puan Hani sepanjang tahun 2019! Harap2 dia lanjutkan lagi la penyenaraian tu sehingga satu tempoh yang akan ditetapkan nanti. Aamiin.

Jadi sekiranya kawan2 nak join segmen yang menarik tertarik kau memang de bomb ni, klik je banner kat atas tu ya? Atau pun boleh je klik di SINI. Good luck!

11 comments:

  1. bloggers support bloggers...budak2 TESL 'hot', speaking English berabuk...hehe..

    ReplyDelete
  2. kira senior2 saya jugak la nie.. all the best cikgu..

    ReplyDelete
  3. http://www.syamimisaad.com/2018/12/segmen-bloglist-2019.html

    Singgah dr segmen yng sama 😁

    ReplyDelete
  4. erima kasih kerana sudi join segmen yang saya buat. Jom lihat senarai peserta. boleh jalan-jalan blog kengkawan juga.

    https://jombercontest.blogspot.com/2018/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-2019.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete