Saturday, 15 December 2018

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom


Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

Assalamualaikum. Pada malam minggu ini, Abam Kie nak join segmen anjuran Mamapipiedotcom la plak. Sesiapa yang nak join boleh je klik banner kat atas tu ye? Good luck!

Seperti yang mama ada beritahu dalam post sebelum ni, mama ni adalah sejenis yang suka blogwalking. Dan sesiapa yang ada di bloglist mama biasanya akan mama blogwalk dulu dengan syarat blog Tu kena selalu update la ye. Memandangkan dah nak masuk tahun baru aka umur baru bagi mama, maka mama mencari 20 blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist mainpage mama, 

Bagi yang tak terpilih pula jangan lah risau, mama akan buatkan satu page dan masukkan kesemua link yang join segment ni.  dan Semoga dengan adanya segment ni akan membuatkan mama bertambah berkobar-kobar semangat blogging untuk tahun 2019.

Jom tengok syarat-syarat: 

1. Buat satu blog post bertajuk "Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom". Tampal banner di ats beserta link ke post ini.
6. Follow Twitter: https://mobile.twitter.com/mamapipie
7. Follow FB page: https://m.facebook.com/mamapipie/
8. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.

Done. Mudah saja kan. Bagi sesiapa yang ada masalah untuk nak buat perkara di atas dengan alasan munasabah mama tetap akan terima penyertaannya. Dun worry OK!

Segmen ini berakhir pada 31/12/2018 11.59 Malam.


10 comments:

  1. singgah dari segmen sama ^^ good luck abam kie

    ReplyDelete
  2. Tqtq abam support segment bloglist mama. All the beat

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum abg

    di tag https://jm2u.blogspot.com/2018/12/giveaway-akhir-tahun-2018-by-lady-in.html

    #jmbelog

    ReplyDelete
  4. datang blogwaking dari segmen yang sama

    -naimttbc-
    https://pemudattbc.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  5. aduhai...
    disember aida x aktif blogging.
    konsentrasi kat anak2 yg bercuti skola.
    langsung tak blogging :)
    tu yg tak dpt join semua segmen & giveaway.

    ReplyDelete