Sunday, 9 December 2018

55 Hari Segmen Bloglist #2 2019 Nurul Najihah


Assalamualaikum. Pada hari minggu ni tak ada kerja yang berat2 cuma dok di rumah sambil mengemas almari buku tu. Usai mengemas tetiba terlihat segmen bloglist kedua anjuran najihah. Jadi terus abam kie berminat untuk join segmen ini. Syarat2nya mudah je. Kebetulan abam kie memang dah lama follow blog jihah. Yang best tu semua peserta akan dimasukkan ke dlm blog list jihah sepanjang tahun 2019! Siapa x join memang rugi la.

Kalau nak join, cuma perlu klik banner kat atas tu, ye? Good luck to me. 

13 comments: