Saturday, 24 November 2018

Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K.


Assalamualaikum.Sejak dua menjak ni rajin aje abam kie join contest, segmen atau GA. Bukannya apa, sebab x de idea mana nak update blog. Lagipun abam kie x pernah menang apa2 hadiah sepanjang 2019 ni jadi nak cuba nasib la ni.

Pada mlm minggu yg damai ni abam kie nak join Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K. Syaratnya mudah je. Cuma follow blog dan IG. Rasanya dah lama abam kie follow blog n IG Cik S.K. Yang best tentang segmen ni ialah semua peserta akan layak menempatkan diri di dalam blog list Cik S.K.! Siapa yg x masuk memang rugi la!

Jadi tanpa melengahkan masa marilah pakat join Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K. sekarang juga!

11 comments:

  1. Good Luck Abam Kie... Wahhh... LeYa nak join juga lah

    ReplyDelete
  2. semoga bertambah kenalan baru di tahun baru..

    ReplyDelete
  3. Good luck abam kie. Inshaallah nanti ada rezeki abam kie dapat hadiah dari GA.

    ReplyDelete
  4. gud luck

    PS: pusat ikan hiasan tu, masuk percuma, pergi la jika ada peluang

    ReplyDelete
  5. Salam
    Abam Kie kena tag ;
    https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    ReplyDelete