Friday, 16 November 2018

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com


Assalamualaikum. Nampaknya kertas Bahasa Inggeris SPM sudah selamat diduduki oleh anak2 murid Abam Kie pada 14 Nov lalu. Jadi sekarang ni free la sikit. Boleh update blog dgn tenang dan join GA yang dianjurkan oleh beberapa org rakan blogger.

Jadi pada kesempatan ini Abam Kie ingin mengucapkan Selamat hari lahir kepada Maisarah. Semoga dipanjangkan umur untuk beribadah kepada Allah, dimurahkan rezeki dalam pelbagai bentuk dan sentiasa berbahagia bersama keluarga tersayang. 

Pada dasarnya blog Maisarah ini kemas dan simple. Iyolah kan, dah namanya graphic designer, mestilah blognya comel dan mudah dibaca, tak menyakitkan mata gitu. Info yg disediakan memang bermanfaat. Jika abam kie nak tukar template semasa PRU15 nanti, pasti abam kie akan upah Sarah, orait? Harap pada masa tu harga masih mampu bayar gitu.

OKlah, banyak plak membebel ni. Alhamdulillah semua syarat telah dipatuhi. Sesiapa nak join, sila klik banner kat atas tu, OK?

18 comments:

  1. good luck abam kie dan selamat hari lahir kepada maisarah

    ReplyDelete
  2. goodluck! nak join jugak ni tapi belum ada masa

    ReplyDelete
  3. Good luck abam kie.. Cik Ash dah join hihihi

    ReplyDelete