Monday, 22 October 2018

Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya


Assalamualaikum. Pada suatu hari yang indah, blogger Cuya mengajak Abam Kie untuk join GA yang dia sedang anjurkan. Memang sejak kebelakangan ini Abam Kie jarang menyertai sebarang GA sebab selalu bernasib malang je. Merajuk la konon... tetapi pabila Cuya jemput maka abam kie terbuka pintu hati nak join.

Syarat2 nak join senang aje. Follow itu ini serba sikit. X banyak pun syaratnya tu. Hadiah yang Cuya tawarkan ialah novel2 dalam Bahasa Melayu yang abam kie rasa sangat menarik. Macam banyak je novel yg dia nak sedekahkan ni. Minta2 satu tu menjadi milik abam kie lah ye?  Aamiin....

Rasanya Abam Kie dah patuhi segala syarat2 GA yg ditetapkan oleh Cuya. Kepada kawan2 yg nak join GA ni, klik je kat banner di atas tu! Jangan tunggu lama2. Nanti dah melepasi tarikh tamat GA.

Selamat maju jaya kepada Cuya dan semua peserta, terutama sekali Abam Kie.  Hehehehe...
 

21 comments:

  1. hai abam kie..Cuya nak ingtkn semula..buku2 tu abam kie boleh pilih mana nak,tapi ada syarat..syaratnya abam kie bayar postage tu..buku free..tapi bayar postage...

    tapi kita ada juga pemenang random which is menang zine A Gift For D'Cleft...tu satu pemenang je la..(yg ni free postage)

    Cuya bagi peluang pada peserta untuk pilih buku yang mereka nak,tapi postage diorang tanggung...hope abam kie faham ya apa cuya explain.

    BTW,jangan lupa komen link entri beserta tajuk buku yg abam kie nak (kalau nak la)

    saya dah update senarai peserta,,nama abam kie je lom ada

    ReplyDelete
  2. hai abam kie,terima kasih sebab support cuya..novel inggeris ada..tapi yang keremajaan punya je ad...abam nak ke? sebab cuya jarang2 beli novel inggeris...setakat novel remaja inggeris ada lah..hehehe yang buku OH LONDON tu dah takde abam...ad orang dah beli,,nanti abang refer senarai disini ye


    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/close-up-hadiah-segmen-saya-nak-buku.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen and all the best 😁

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana join!

    senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..boleh blogwalkng!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak-buku.html

    ReplyDelete
  5. moga ada rezeki abe kie. abe kie adjust wat pulop GA . skalo klu hop abe kie wat, mek ado tuoh. hehehe

    ReplyDelete
  6. Ada pengumuman sikit..hehehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pengumuman-untuk-peserta-segmen-saya.html

    ReplyDelete