Untuk pertama kalinya, rakan blogger Abam Kie, Puan Zati buat giveaway. Harap ada yang sudi join ye. Disebabkan kita masih lagi dalam mood kemerdekaan, Puan Zati buat satu Giveaway yang bertemakan "Semangat Kemerdekaan". Abam Kie merupakan salah seorang penaja dalam GA ni.

Apa yang perlu untuk join GA ni? Senang je. Dalam GA ni, Puan Zati nak korang buat serangkap pantun 4 kerat tentang kemerdekaan. Ikut kreativiti korang ye.

Syarat-syarat :

1. Follow blog , Like Facebook Page dan Add Google+ Zati: Follow  ,  Google+ , Facebook Page

2. Follow Penaja Giveaway :-
• Follow blog dan Google Plus Abam Kie: Follow , Google+
• Follow blog dan Like Facebook Page Gee: Follow , Facebook Page
• Follow blog Siti : Follow

Cara Penyertaan :

1. Copy banner diatas dan paste kan dalam entry korang , link kan ke sini.
2. Buat serangkap pantun 4 kerat tentang kemerdekaan mengikut kreativiti korang.
3. Tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni.

Mudahkan? Jadi kawan-kawan Abam Kie yang dihormati sekalian, marilah join GA ni biar meriah hehehe. Giveaway ni akan tamat pada 17 September 2018. Pemenang akan diumumkan pada 20 September 2018 dengan menggunakan random. Jika nak join, sila klik banner kat atas tu je. Orait?Cepat2lah join tu sebab masa makin suntuk. Terima kasih, kawan2 yang dihormati sekalian.

Senarai Hadiah :