Assalamualaikum. Pada malam minggu ini tetiba terbuka pintu hati abam kie untuk join segmen bloglist 2018 nurul najihah. Sebab utama abam kie join ialah semua blog peserta akan diletakkan di dalam blog list beliau secara automatik, tanpa syarat! Best kan tu! Baik hati tul kan najihah ni? Semoga dia terus sukses dlm dunia blogging ni. Tak mcm sebahagian blogger yg buat segmen sebegini tapi main pilih2 plak siapa yg layak masuk ke dlm blog list mereka. Tak suka mcm tu, tau!

Jadi bila tertengok segmen anjuran Najihah ni terus abam kie buat entri utk join segmen ini. Baiklah, sesiapa yang nak join baik berbuat skrg sebab segmen ni akan tamat pd 23 Ogos 2018. Jgn kata abam kie tak payung tau!


12 Comments

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.