Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua bakal peserta 'Guess My Weight Giveaway'. Giveaway ini merupakan GA terakhir yang Abam Kie anjurkan. Jadi marilah menyertainya sebab hadiah-hadiah yang ditawarkan kepada bakal pemenang boleh tahan lumayannya. Siapa x join memang akan gigit jari la! Jangan kata Abam Kie tak belanja, ye?

OK, tanpa membuang masa, Abam Kie nak bagitau cara-cara nak join giveaway ni. Baca dengan teliti dan buat semua langkah dengan tertib dan jujur, ye?  ^_^


1. Follow blog: * Abam Kie * Henrietta Jose * Lea Azleeya * Tarmizi * Raydah *

2. Follow Instagram: * Ceritamak * Lea Azleeya * Noni Sukarno * Raydah *

3. Like FB Page: * Ceritamak * GlowGelenggang *

4. Follow Google Plus: * Abam Kie *

5. Langgan Youtube: * Wani Sukarno *

4. Buat entri bertajuk: “Guess My Weight Giveaway

5. Tampal banner kat atas pada entri kawan2 dan 'backlink' ke entri segmen ni.

6. Nyatakan berat badan Abam Kie berpandukan gambar di atas kepada satu tempat perpuluhan di dalam entri kawan2. Untuk memudahkan tekaan kawan2, Abam Kie bagi clue la sikit. Tekaan adalah di antara 83.0 hingga 85.0 kg. Penyertaan tanpa tekaan ini dikira batal.

7. Akhir sekali, macam biasa letak link entri kawan2 di ruangan komen di bawah.

8. Segmen tamat pada 22 OGOS 2018. Jadi kawan2 kena sertai sekarang juga, OK?

Berikut adalah hadiah-hadiah yang bakal dimenangi oleh peserta-peserta bertuah kelak:

Hadiah Pertama X 1 Pemenang
Set rawatan kulit oleh GlowGelenggang dan Topup RM10 oleh Abam Kie


Hadiah Kedua X 2 Pemenang
Set rawatan kulit oleh GlowGelenggang

Hadiah Ketiga X 1 Pemenang
Tobi Travel Steamer oleh Raydah


Hadiah Keempat X 1 Pemenang
Sabun Kollagen oleh Wani


Hadiah Kelima X 1 Pemenang
Kopi Pak Belalang oleh Abam Kie


Hadiah Keenam X 3 Pemenang
Novel Bahasa Inggeris oleh Henrietta Jose


Hadiah Ketujuh X 4 Pemenang
Topup RM10 oleh Tarmizi dan Lea Azleeya


Hadiah Saguhati X 4 Pemenang
Topup RM5 oleh Mak Suzlin

Kesemuanya 17 orang pemenang yang kami cari......

PESANAN DARIPADA PENAJA UTAMA

Produk Glow Gelenggang ni terdiri daripada seketul sabun dan sebotol minyak gelenggang. Ia mengandungi Herba Gelenggang dan 3 jenis Minyak iaitu Habbatus Sauda, Zaitun dan Argan. Bagi yang belum tahu tu herba gelenggang ni memang power sebagai agen anti-kulat dan anti-bakteria. Ia memang berkesan menghilangkan kegatalan akibat resdung dan penyakit kulit lain seperti eczema, kurap, panau, bisul dan kudis buta. Harga satu set ialah RM70. Untuk keterangan lanjut sila hubungi Momoy di 014-544 5951. Anda boleh juga melayari www.glowgelenggang.com atau Page FB seperti di atas. Terima kasih.

GIVEAWAY INI SUDAH TAMAT.