Friday, 29 June 2018

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom


Assalamualaikum. Satu hari abam kie telah dijemput oleh Cik Sayidah Napisah untuk menyertai segmen yang sedang berlangsung di blog beliau. Dah lama abam kie x menyertai apa2 segmen atau giveaway sebab merajuk sering gagal memenangi apa2 hadiah. Terasa macam nak pi bertapa di overseas aje buat mengubat hati yang duka lara ini. Hehehehe... Dok la. Gurau aje tu. 

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom ini dianjurkan sebab nak meraikan kejayaan blog Cik Napisah mencapai 7 juta pageviews gitu! Hebatkan dia? Tabiklah... Sayarat2 yg diberikan pun mudah je. Follow itu ini serba sedikit dan terus siap! 

Cik Napisah suruh abam kie komen sikitlah tentang blog dia. Baiklah, abam kie nak komen tentang isi kandungan blog ini yg sungguh berinformasi. Memanglah banyak pengetahuan baharu yg abam kie dapat apabila mengunjungi blog ini. Memang asalnya ia blog peribadi tapi Cik Napisah dah kurang menghebohkan hal2 peribadi. Kalau ada pun, ia diselitkan di dalam artikel bermaklumat yg bakal berjaya mendapat PV yg tinggi. Iyolah kan, kalau blog peribodi pasti orang kurang gemar nak baca kan? Tapi blog Cik Napisah x mcm tu. Semua info yg dipaparkan dlm entri segar2 belaka. Terbaik dari ladang gitu!

Abam Kie rasa x de la komen yg negatif terhadap blog Cik Napisah ni. Semuanya molek2 belako...secomel orangnya juga!

In Shaa Allah, kalau ada rezeki tu tersenarailah dalam blog list nanti. Aamiin....


18 comments:

  1. wahhhh abam kie, pepagi dah puji orang! Good luck Abam Kie :D

    ReplyDelete
  2. blog sayidahnapisahdotcom memang terbaik tau ..

    saya juga mengkagumi blog dia...

    nasib baik bukan orangnya..

    ReplyDelete
  3. uishhh jangan puji banyak sangat abam kie. kembang saya nanti hahaha. terima kasih untuk segala komen di atas. sangat hargainya. btw, terima kasih join abam kie! kalau takde rejeki menang, jangan pergi bertapa di overseas pula tau hahaha.

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  4. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  5. tahniah menang abam kie! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-pemenang-segmen-special.html

    ReplyDelete