Assalamualaikum.Sempena cuti Tahun Baru Cina kali ini Abam Kie ingin menyertai Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh. Syarat2nya mudah aje. Kebetulan Abam Kie memang dah follow blog cik S.K. Cuma perlu follow Instagram dan Twitter dia sajalah. Itu pun telah Abam Kie laksanakan.

Rentetan daripada kejayaan memenangi hadiah didalam tiga giveaway bulan lepas menyebabkan Abam Kie semakin teruja untuk menyertai lebih banyak GA pada masa hadapan. In Shaa Allah, kalau dah rezeki kita, tak ke mana hadiah tu. Pasti akan ke tangan kita juga kan?

Baiklah, kawan2 boleh je klik banner kat atas tu jika nak join. Kena cepatlah sikit sebab GA ni akan tamat esok (17 Feb 2018). All the best!

14 Comments

  1. Betul tu a.kie bila dh menang makin teruja... Smg berjaya lagi dan lagi... Aminn

    ReplyDelete
  2. Semoga ada rezeki abam kie kali ni. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  3. Hi. Thank you sudi join.
    Done letak dalam senarai peserta untuk GA kali ni & dalam bloglist :
    http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/01/senarai-peserta-giveaway-pelukis.html

    ReplyDelete
  4. Semoga bjaya... saya singgah dr GA yg sama..

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/giveaway-pelukis-jalanan-arkitek.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Good luck abam kie. Semoga ada rezekinya.

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.