Saturday, 13 January 2018

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Assalamualaikum. Semasa berjalan2 ke blog Sis Hawa, blog designer yg terkenal tu, abam kie tertengok entri terkini beliau tentang giveaway Mek Zumbie ni. Kerana syarat2nya mudah aje jadi abam kie teruja nak join. Manalah tahu dapat hadiah impian nanti.

Mek Zumbie kata boleh pilih hadiah jika menang. Best la gitu. Jadi abam kie ingin nak pilih Diary Classic : DC005 (New). Terasa curious nak tahu apa ada dalam tu. Tengok cover tu pun macam diari zaman cerita Studio Jalan Ampas aje. Aamiin.  Semoga dapat diari klasik ini nanti. In Shaa Allah...

Jadi abam kie menyeru kawan2 agar turut menyertai GA ini. The more the merrier, right? Kalau nak join klik je banner kat atas tu. Terima kasih.

12 comments: