Sunday, 17 December 2017

Segment: Increase Your Followers by Que


Assalamualaikum. Pada hari ini tetiba je rasa nak join segmen pulak. Apa yang buat abam kie berminat nak join segmen ini ialah kerana tujuan segmen itu sendiri iaitu bagi menambahkan follower. Follower abe kie ni macam terhenti di angka 1193. Bila la nak cecah 1200 orang? Slow tul pergerakannya. Jadi dengan adanya segmen mcm ni harap2 semua peserta akan saling follow. Tak aci la kalau kita je yg follow tapi mereka x sudi! 

BTW, blog ID abam kie ialah 8505379168878983145. Follow, jangan tak follow! Kalau lu follow gua, gua follow lu balik. Kalau gua follow lu tapi lu x nak follow gua, gua akan unfollow lu. Ngerti? 

Harap maklum dan terima kasih.

24 comments:

  1. Singgah dari segmen yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/12/segment-increase-your-followers.html

    ReplyDelete
  2. bak klik juga ..rasanya menarik GA ni

    ReplyDelete
  3. Good luck abam kie.. dilah blogwalking dari segmen yg sama.. dilah dah lama follow abam kie..

    Jemput join giveaway dilah jugak ye nanti..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html?m=1

    ReplyDelete
  4. insyaaAllah a. kie menduyung dtg flo nti... all the best

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen abam kie. Semoga terus bertambah followers blog ni.

    ReplyDelete
  6. Thank you for joining this segment! List sudah diupdate ^^

    http://qamillaaisya.blogspot.my/2017/12/list-peserta-segment-increase-your.html

    ReplyDelete
  7. Giua sudah folo Lu Abam Kie. Baru perasan x folo sini lagi

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen dan menambah follower abam Kie

    ReplyDelete
  9. Hana singgah balas kunjungan! :D Good Luck! Semoga dapat tambah follower ^^ already followed here btw :)

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/segment-increase-your-followers-by-que.html

    ReplyDelete
  10. Hai, singgah balas kunjungan jugak . semoga berjaya . jom join contest yg saya buat jugak

    http://nozi-mirrah.blogspot.my/2017/12/jims-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segment sama ^^ Mai blogwalking blog saya jugak =D

    http://itsthesuraya.blogspot.my/2017/12/segment-increase-your-followers-by-que.html

    ReplyDelete
  12. Jalan-jalan bls knjungan..dh lama follow

    ReplyDelete
  13. Hi Ucing datang dari Segmen yang sama dan dah follow awak (^_^)

    https://ucingkadayan.blogspot.com/2017/12/segment-increase-your-followers-by-que.html

    ReplyDelete
  14. hi.. saya singgah sini sambil follow awak. saya dari blog diarialialiyana.blogspot.my

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yg sama
    https://aimanziyad.blogspot.my/2017/12/segment-increase-your-followers-by-que.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama.. Done follow blog ni :D
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2017/12/segment-increase-your-followers-by-que.html

    ReplyDelete
  17. Ian singgah follow sini :)
    https://drakvla.blogspot.my/2017/12/segment-increase-your-followers-by-que.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama

    http://www.helloaiman.com/2017/12/segment-increase-your-followers-by-que.html

    | blog helloaiman |
    | Jana Bitcoin |
    | Tempahan Khat Kufi |

    ReplyDelete