giveaway ibu dilah

Assalamualaikum. Pada minggu lepas, Abam Kie telah dijemput oleh Ibu Dilah untuk menyertai GA beliau. Oleh sebab ulangtahun perkahwinan abam kie dan kak ton jatuh pada 25 Disember maka abam kie pun bersetuju la join. Mana tahu dapat hadiah sempena anniversary kali ini. Kami dah plan nak buat barbecue di rumah kakak ipar di Pasir Mas pada 25/12/2017. Anak buah yang beria2 nak buat family gathering pada hari berkenaan. Pasti sedap tu makanan yang disediakan nanti. 

Ulangtahun kami ni ialah kali yg ketiga kerana kami berkahwin pada 25 Dis 2014. Masa tu air bah kuning tengah naik. Jadi hampir dua minggu juga kami berbulan madu di dalam air banjir di rumah ibu mentua dan kakak. Nak balik ke rumah x boleh sebab air belum surut. Bila balik ke rumah di Tanah Merah tengok rumah dimasuki air paras lutut. Cubaan. Jadi bulan Januari tu memang mengemas dan membersihkan rumah la kerja kami sekeluarga. 

Baiklah, kawan2 blogger dijemput join GA ini ya? Cuma klik banner kat atas tu. Orait?