Saturday, 2 December 2017

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi


Assalamualaikum. Pada hari ini abam kie nak join GA yang dianjurkan oleh Raydah Alhabsyi la pulak! Baru2 ni dia jemput join. Kebetulan abam kie free sikit masa cuti sek ni jadi boleh la turut serta bagi memeriahkan majlis.

Jadi kepada kawan2 blogger jemputlah join GA ini. Mana tahu ada rezeki nak menang hadiah tu. Kalau nak join, klik je banner kat atas tu ye? Selamat maju jaya semua! Wassalam.

17 comments:

  1. thnk you so much abam kie. ray dah follow jugak tau #1191
    and list participant pun dah update. nnt boleh dtg tgk tau.

    ReplyDelete
  2. good luck Abam Kie

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  3. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  4. dari GA yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete