Monday, 13 November 2017

Senarai Peserta SPM Fever Giveaway

SILA KLIK BANNER JIKA NAK SERTAI GIVEAWAY INI.

Pada hari pertama peperiksaan SPM 2017 abam kie dan rakan-rakan penaja telah melancarkan SPM Fever Giveaway. Ada 13 orang blogger yang sudi menaja GA ini dengan hadiah2 yang menarik dan bernilai. Semuanya ada 25 hadiah yang bakal dimenangi. Kalau kawan2 x nak join memang rugi la. Mungkin syarat2 tu rumit sikit sebab kena follow dan like itu ini, tapi prosedur ini boleh dilakukan secara berperingkat. X perlu buat sekali harung jika x mampu.

Lepas tu bakal peserta dikendaki menulis memori semasa menduduki peperiksaan SPM dalam tidak melebihi 100 patah perkataan. Nukilan ini bakal dinilai oleh abam kie bagi memilih pemenang bertuah. Jadi siapa yg pandai menarik hati abam dengan memori yang tidak dapat dilupakan semasa SPM bakal memenangi hadiah utama. Kali ini x guna random.org dah. Nak kasi adil kepada semua peserta jadi pemenang ditentukan secara merit. Macam Gegarvaganza tu la... 100% markah juri. X main la macam Akademi Fantasia tu. Kalau kacak dan comel terus boleh banyak undi biarpun nyanyian tu ke Lautan Pasifik!

Baiklah, tanpa membuang masa abam kie senaraikan peserta-peserta SPM Fever Giveaway yang akan dikemaskini dari masa ke semasa. Enjoy!

1. http://salatulzarida.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
2. http://farhannajafri.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
3. http://norminieza.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
4. http://messarah.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
5. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
6. http://cikash.blogspot.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
7. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
8. http://www.vitaminwawa.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
9. http://robiahtul.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
10. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html

11. http://hanahhuzairi.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
12. http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
13. https://galaksiviral.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
14. http://www.azhafizah.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
15. http://www.huhahuhajerr.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
16. http://madey09.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
17. http://deariescouple.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
18. http://jombercontest.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
19. http://raizahalisah.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
20. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html

21. http://www.kisahsidairy.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
22. http://ajussix.blogspot.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
22. http://www.maisarahsidi.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
23. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
24. http://colouroflifek.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
25. http://ape-kinah.blogspot.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
26. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
27. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
28. http://www.mariafirdz.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
29. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
30. http://cikdylah.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html

31. http://at-tarmizi.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
32. http://www.sisgee.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
33. http://ilham5793.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html
34. http://www.safirulamar.com/p/spm-fever-giveaway.html

MUNGKIN ANDA!

20 comments:

  1. good luck kepada semua peserta

    ReplyDelete
  2. Good Luck kepada semua peserta.. tak sempat nak join lagi bang...

    ReplyDelete
  3. wahhh..ramai juga ni..good luck semuanya..

    Berkongsi pengalaman sepanjang Berbisnes Online

    ReplyDelete
  4. Semoga ada rezeki untuk semua para peserta..

    ReplyDelete
  5. gud luck semua peserta....come, join reramai....

    ReplyDelete
  6. No 10 singgah bw sini.
    Semoga murah rezeki

    ReplyDelete
  7. good luck sume! x dan lg nk join

    ReplyDelete
  8. no 16..tersenarai..inshaAllah akan follow them ya

    ReplyDelete

Thanks for your comment and please come again.