Assalamualaikum.

Pada bulan lalu abam kie tergerak hati untuk menaja satu giveaway yang dianjurkan oleh blogger newbie bernama Faye!!! Iyolah kan, kita kena saling menyokong sesama blogger terutama yang baharu dan anak2 ni. Nampak benar abam kie dah berusia! Rugi la kalau u all x join sebab hadiah ini disediakan untuk 32 pemenang gitu! Mana tahu ada tuah kali ini.  😝

Okay, cakap banyak tak guna, jadi abam kie menjemput semua blogger Malaysia untuk join GA ini yaaa :). Kalau nak join klik je banner kat atas tu ye? Atau boleh je klik di SINI. Thanks a lot.

SERAMAI 32 PEMENANG DICARI!!!
Syarat²
1- Ikot semua syarat dibawah 👇
Follow blog
Faye'sKasih Juju | Syuha Zlkfl | Babyshambles | Young Blood | Elsaalicious | Cerita cinta surirumah | Abam Kie | Starlavenderluna | HELLO AIMAN | SehijauBlogRA

Like FB
FWS blogKasih jj | Medina Desire Detox Tea | Starlavenderluna | Sehijau Blog RA

Follow Google+
Mustaza Razali | Mrs Pip | Abam Kie | Shikin Razali |

Follow Instagram
@Blog_fws | @HelmiJulia | @syuhadazlkfl | @detoxteamedinadesire1 | @shaaireen_ | @mrspip18 | @abamkie | @aimanabdullah | @ra.shoppe | @Farhwhdh

Klik Nuffnang
Syuha zlkfl | Young Blood

Klik Iklan  *TUNGGU SAMPAI HABIS LOADING*
SATU | DUA | TIGA

2- Buat satu Entry bertajuk "AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS"
3- Letak Banner diatas dan backlinkkan ke entry ini
4- Tag dua orang rakan anda {pastikan mereka tahu}
5- Komen link entry anda!


AKAN DIUPDATE kemudian :)

3/7/2017 HINGGA  3/8/2017 SEBULAN TUUU😙 GOODLUCK!