Assalamualaikum. Kali ini abam kie teruja pulak nak join segmen review blog yang dianjurkan oleh sdri Syahirah Valiant. Bagus juga join segmen macam ini kerana penganjur akan memberikan komen membina terhadap blog kita tu. Mana yg baik kita terima. Mana yang buruk kita ubah. Betul tak? Selain drp itu dapat gak menambah kenalan blogger dan meningkatkan trafik.

Jadi jika kwn2 juga nak join segmen ni sila klik banner di atas tu skrg! Cepat tau sebab segmen ini akan tamat pada 12 Mac 2017.

12 Comments

  1. Betul tu Abam Kie.. mana yang baik kita amik, mana yang tak betul kita betulkan..

    ReplyDelete
  2. Good Luck Abam Kie...

    Otomen follow blog Abam Kie...
    Jom terjah blog otomen juga
    Blog Otomen Taro

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Abam Kie. 😊

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya Abam Kie.... Semoga menang hadiah nanti...

    ReplyDelete
  5. Singgah sini. Semoga berjaya. Saya turut menjadi folower Blog ini.

    ReplyDelete
  6. hi, saya datang dari segmen yang sama..
    Good Luck :)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen abam kie :)

    ReplyDelete
  8. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.