Assalamualaikum. Dah lama abam kie x join mana2 GA sbb kecewa x menang hadiah. Sekali tengok GA anjuran SpendaLusuh ni macam lumayan je hadiahnya terus abam kie nak join. Mana tahu ada rezeki kali ini. Kalau hadiah setakat tersenarai selama sebulan dalam blog list memang abam kie x nak join sebabnya semua follower abe kie akan dimasukkan ke dalam blog list abam kie FOC!

OKlah, membebel lama2 x de gunanya. Jadi apa lagi kawan2? Jom la join GA ini dengan 'mengelik' banner di atas. Sekian. Terima kasih.

Wish me luck, please...