Saturday, 23 January 2016

Birthday Giveaway by Finurz Creations 2016


Assalamualaikum. Pada tahun ini abam kie lebih kerap menyertai segmen, giveaway dan contest kerana beberapa faktor. Pertama sekali tujuan abam kie join semua benda tu sebab nak mempromosikan blog abam kie yang suam-suam kuku ni. Kedua sebab nak tambah follower dan kenalan baharu. Ketiga tu sudah tentulah sebab nak menang hadiah yang ditawarkan. Manalah tahu ada rezeki abe kie kat mana2 giveaway atau contest yang disertai. Alhamdulillah, pada tahun ini sudah dua kali abam kie mendapat hadiah! 

Baiklah, pada kali ini abam kie nak join segmen Birthday Giveaway by Finurz Creations. Selamat hari lahir kepada Puan Fafa Zahirah. Kepada kawan2 yg berminat nak sertai segmen di atas, silakan klik banner tu. Mudah je syarat2nya. Semoga berjaya selalu! 

5 comments:

  1. Selamat bersegmen cikgu...in sha Allah berkat usaha dan kerajinan rezeki pasti ada...amin...
    Cikgu dah tukar header ya...cantik..

    ReplyDelete
  2. Menyertai banyak segmen sememangnya mampu melonjakkan blog kita, memang berbaloi..:)

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..
    kita singgah..
    dari giveaway yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

    ReplyDelete
  4. ***TAHNIAH***
    =============
    -Anda pemenang Birthday Giveaway by Finurz Creations !!!
    -Boleh bagi details di FB Page fa ye: https://www.facebook.com/Finurz-Creations-360471437368331/
    -Mohon bagi details NAMA PENUH, ALAMAT, NO PHONE dan LINK BLOG anda ye
    -Tahniah sekali lagi n thanks joined! ^_^

    ReplyDelete