Assalamualaikum..


Selepas raya ni tetiba je ada mood nak join segmen. Tetiba terjumpa blog cik Yaya. Sempena bulan Ogos ini, dia nak cari 10 orang Blogger bertuah untuk menjadi Bloglist Yaya sepanjang bulan Ogos - Disember . Btw, 10 orang blogger dijadikan Bloglist selama satu bulan .



Kelebihan jadi Bloglist Yaya 
  • Blog anda akan di Review pada hujung bulan
  • 1X Blogger bertuah akan mendapat hadiah istimewa 
Syarat-2 :
  • Follow blog Yaya (Optional)
  • Buat satu entry Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos - Disember 2015
  • Tinggalkan komen URL blog anda
Due Date :
Bila list kat bawah ni dah penuh :)

Jadi, jika kawan2 nak join blog list cik Yaya, sila la join dengan menglik banner kat atas tu. Thanks.

7 Comments

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.