Teks: Norhana Marsom
Gambar: Norhana Marsom

Assalamualaikum w.b.t,


Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com ini bermula pada jam 8.30 pagi 9 Oktober 2014 sehingga 11.59 malam 16 Oktober 2014. Menawarkan hadiah berupa 1 canister ESP yang mempunyai pelbagai khasiat (klik sini)  dan sesuai untuk seisi keluarga.


Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk merapatkan ukhuwah sesama blogger dan berkenalan di antara satu sama lain serta dapat juga saya membantu mereka yang tidak pernah mengambil ESP shaklee, merasai nikmat yang telah saya rasai. 


Semua blogger dijemput join untuk menyertai segmen bersiri ini.


Syarat-syaratnya:

1. Wajib follow blog Ibuhana.com
2. Buat entri bertajuk Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.


Hanya 1 pemenang yang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumum pada 20 Oktober 2014.


Good luck semua!

Pesanan: Klik pada BANNER untuk join







16 Comments

  1. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/10/segmen-bersiri-1-nak-url-please-bersama.html

    sy join sama..

    ReplyDelete
  2. sorang je pemenang....changes tul menarng rendah nih :-)

    ReplyDelete
  3. Salam..

    Blog tuan telah kami pautkan di www.infoanda.net

    Terima kasih,

    ReplyDelete
  4. all d best abe kie!
    dari segmen sama. :)

    http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/10/segmen-bersiri-1-nak-url-please-bersama.html

    ReplyDelete
  5. awalnya serendar JM...Acik singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  6. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah dari segmen yang sama
    Semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-bersiri-1-nak-url-please-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih cikgu..sudi join :)
    Segmen ni bersiri, insyaAllah tiap2 bulan saya buat..hehe..ade jgk chances nak menang tu :D

    ReplyDelete
  8. menarik nak URL ni, insha allah akan tengok lagi sekali ..rasa nak join..abie promot blog etuza hehehe..gurau ja

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sudi join..

    Senarai lengkap peserta disini ye. Selamat berblogwalking sebelum keputusan diumumkan..good luck!

    http://www.ibuhana.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-bersiri-1.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bersiri-1-nak-url-please-bersama.html

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.