Assalamualaikum,

Tetiba ada mood nak join segmen "Nak blog URL by Macam-Macam Cerita" sebab nampak macam banyak sambutan aje. In sha Allah dapatlah abe kie menambahkan kenalan dan pengikut di kalangan blogger. Kepada teman2 yg nak join, mudah aje, klik banner kat atas tu.. syaratnya mudah... tak perlu follow dan klik bagai...tambahan pula ada 15 hadiah kpd pemenang bertuah! Apa lagi? Join la cepat sebelum 12 September ni! Thanks a lot.

18 Comments

  1. Wa abah pun dah join, mcm teringin pula nak join sama..

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen..Acik tag abah ye.TQ

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  3. Macam ni lah baru best. Tak banyak sangat permintaan dan benda yang nak dilikenya. In sya allah tertarik hati hamba nak join.

    ReplyDelete
  4. Hai,
    dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
  5. blog baru saya ,,tak sepertinyta, Dady Zuki kenal benar sama blog ni ya..
    Join sekali best ni..simple
    http://madey09.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://madey09.blogspot.com/
    follow blog dady zuki ya..

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen...

    p/s: Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.