Assalamualaikum,

Apa khabar kawan2 yang dihormati sekalian? Pada kali ini Abe Kie ingin mengajak kawan2 menyertai Segmen Blogwalking By Dayang Deno. Syarat2nya mudah aje. Untuk join segmen ni, sila klik banner yang berkelip2 kat atas tu. FYI, Deno ni blogger yang tabah biar pun menghadapi masalah kesihatan yang serius. Abe Kie berdoa agar dia sihat2 sokmo. 

Dalam segmen ini abe kie berharap agardapat menambah follower sebab bilangannya sedikit lagi. Niat di hati tu nak apai 600 orang sebelum akhir tahun 2014. Sekarang abe kie cuma ada 490 pengikut. Kepada blogger di luar sana sudi2kanlah follow back my blog, ok? Kita sama2 jadi blogger yg mesra alam gitu. Dunia blog Malaysia ni kecik je jadi abe kie x nak la jumpa blogger yg selfish, please...

Cakap banyak tak guna. Apa lagi join la segmen ni dengan klik di SINI.