Salam. Dah lama Abe Kie tak join apa2 segemen. Jadi pada hari Jumaat yang mulia ini tergerak hati nak masuk SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER. Mana tahu dapat tambah follower lagi. Setakat ini bilangan follower cuma 472. Masih sedikit. Sedih n geram tul sebab ramai yang join segmen sebegini dulu x reti2 nak follow back. Kalau macam tu jangan gatal2 nak join segmen tambah follower, OK? Buat letih Abe Kie blogwalking ke blog korang je. 

Cukuplah bab membebel ni. Jika kawan2 nak join segmen ni klik aje banner kat atas tu. Mudah kan? Abe Kie berasal dari Kelantan. Jemputlah shopping ke sini masa cuti sekolah ni. Nanti Abe Kie jadi tourist guide. Thanks.