Assalamualaikum..

Wahhhh..lama gile Daddy tak join apa-apa segmen. Ye lah, tak sempat nak join sebab kekangan masa. Update entri pun asyik terbengkalai je. Baiklah, mari bersama-sama ikut Daddy join segmen Blogger Khalid Kyle ni ye.

Sila klik banner di atas kalau korang nak join juga.


BTW, jumlah follower Daddy sekarang cuma 236 orang sahaja. Slow tul ia bergerak. Bukannya apa...daddy kecewa dengan blogger yg tak sudi follow blog blog daddy. Jadi x kuasa daddy nak follow blog orang. Tapi kalau sesiapa follow blog Daddy, maka dlm masa 24 jam daddy akan follow mereka kembali! You can count on me, okay!

0 Comments