Assalamualaikum, 

Setelah sekian lama menyepi diri dari menyertai mana-mana contest atau GA, maka akhirnya Daddy kembali  bergiat di dalam aktiviti contest yang dianjurkan oleh Cik Akak Omei dari Sabah. Oleh kerana syarat-syaratnya senang, maka Daddy pun join tanpa berfikir panjang. Lagi pun Cik Akak ni blogger yang peramah jadi daddy pun terpesona untuk menjenguk blog beliau. Cerita panjang pun tak guna. Jadi jemputlah beramai-ramai ke blog Cik Akak ni. Camner nak join? Klik aje banner kat atas tu! Mudah bukan? Selamat bersegmen para sahabatku...

12 Comments

  1. testing..testing...hmmm dah ok hehe...komen pun tak payah aktifkan google plus lagi..:)

    ReplyDelete
  2. Kamsiah: Ya akak...skrg sy guna dual commenting system i.e. intensedebate n default blogger. Akak boleh pilih mana yg berkenan. Dua2 ada kelebihan n kelemahan masing2. Wassalam.

    ReplyDelete
  3. Makseh dad sebab sudi join segmen cik akak tu...terharu sangat lah dad :)

    ReplyDelete
  4. ASSALAM,

    rajin join segmen...moga berjaya..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  6. dtg dri segmen yg sma

    http://auniizzahjafri.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum..hai..SY dr segmen sama..da follow sini..hope sudi follow SY juga ya..:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, Jom join segmen ni. Tak kisah nak buat entry atau pun tak. Yang penting, harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  9. Tahniah...sila hantar maklumat

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/01/tahniah-pemenang-segmen-follow-april.html

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.