Assalamualaikum, Tetiba pulak daddy teringin nak join segmen tambah follower. Bukannya apa sejak daddy menyepi dari menyertai sebarang segmen ni kenaikan bilangan follower amat perlahan sekali bak siput khinzir. Jadi dengan join segmen yang dianjurkan oleh Khalid ini maka matlamat mencapai 500 org follower sebelum 27 Nov 2013 bakal menjadi kenyataan. Kalau nak join sila klik aje banner kat atas tu yg terus membawa kwn2 ke blog Khalid. 

Saya suka blog Khalid Kyle kerana latarbelakang templatenya yang hitam itu kacak dan menawan membuatkan sesiapa yang singgah di sini pasti akan meneroka ke seluruh pelusuk blog!

8 Comments

  1. @Hasnah: Thanks kak Nah...tgh tunggu follower baru yg x kunjung tiba ni..

    ReplyDelete
  2. @Kamsiah: bersegmen ni utk tambah follower yg ciput tu..

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen...semoga followers bertambah lagi...

    ReplyDelete
  4. @Etuza: thanks abg..so far follower kekal di tangga 202...dah 3 hari x gerak2..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. sy suka dia sbb mata dia lawa..haha..slmt bersegmen :)

    ReplyDelete
  6. @C.T.K: dari mata turun ke hati kan?

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.