Photobucket
Assalamualaikum semua.

Buat kali ketiga saya menyertai satu lagi segmen iaitu  Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak Yang Mampu anjuran Cik Yaya. Syarat-syarat untuk menyertai segmen ini boleh didapati di SINI. Anda boleh juga klik banner di atas. Antara syarat utama ialah follow blog admin iaitu Cik Yaya. Mudah kan?

Semoga saya akan berjaya mendapat follower baru yang ramai berbanding dengan dua segmen yang saya sertai dulu. Cuma saya rasa terkilan kerana ada blogger yang tidak follow saya kembali. Kalau beginilah sikap mereka saya rasa tidak perlulah mereka join contest seperti ini. Dah tahu orang follow blog anda pandai-pandailah membalas budi. Bukan rugi apa pun. Orang berbudi kita berbahasa. Tambahan pula setiap blog yang jadi follower saya akan disenaraikan di dalam bloglist saya. Kan dah dapat backlink percuma dari saya? Beruntunglah sesiapa yang menjadi follower blog saya nanti.

Baiklah, saya harap rakan-rakan blogger sudi follow blog saya dan saya akan follow anda dalam masa 24 jam. Selamat maju jaya dan bersamalah kita menyokong sesama kita.

34 Comments

  1. selamat bersegmen Daddy Zuki.... ^_^

    ReplyDelete
  2. slm boh..jom brtkar bloglist..http://www.bukusemasa.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. beres..dah tukar2 kan? maghi la kita sama2 komen plak. tq.

      Delete
  3. thanks sudi join segmen .betul2 bila dah join kena sling bantu mmbantu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. daddy setuju sgt tu..kita sesama blogger kena saling bantu-membantu...

      Delete
  4. semoga bertambah pengikut nanti..:P)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak. pelan2 cari follower...sampai ribu2 gitu..

      Delete
  5. sggh dari segmen sama...done follow..:P

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. i have followed your blog too...happy blogging!

      Delete
  6. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. i have followed your blog too...happy blogging!

      Delete
  7. Selamat bersegmen... =)
    Belum lagi nak sertai sebarang segmen atau kontest, cuma support kepada yang menyertai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokongan pun dah cukup baik apa? thanks bro..

      Delete
  8. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. i have followed your blog too...happy blogging!

      Delete
  9. Assalammualaikum..

    Salam perkenalan..singgah dari segmen yang sama. Sudi-sudikan la ke blog saya. Boleh kita berkongsi ilmu dan info bersama.

    http://realiticikpin.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. i have followed your blog too...happy blogging!

      Delete
  10. hai..singgah cni dari segmen yang same..sambil follow + BW + komen sini ;) keep in touch ye.. if sudi jom la follow saya balik

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. i have followed your blog too...happy blogging!

      Delete
  11. salam ziarah..selamat bersegmen Tn.

    ReplyDelete
  12. hai dr segmen yg sama. dah follow sini. follow back please? *-* (hahaha muka tak malu)

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. i have followed your blog too...happy blogging!

      Delete
  13. Selamat bersegmen Daddy Zuki ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. i have followed your blog too...happy blogging!

      Delete
  14. pakai lazy load code ke blog nie? slamat bersegmen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya. blog ni pakai lazy load code agar blog cpt loading. tq.

      Delete
  15. selamat bersegmen Daddy Zuki..semoga bertambah follower
    terima kasih kerana sudi add saya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mama...semoga bertambah follower n links... jemputlah follow blog daddy plak.

      Delete
  16. Salam singgah :) Singgah dari segmen yang sama :) Done follow . Follow me back oke .

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak-yg.html

    Like my page too www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Thanks for following my blog. daddy dah follow kembali. TQ.

      Delete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.