Pada tahun lepas lepas saya ada masuk segmen tambah follower kerana saya merupakan pendatang baru di dalam arena blog ini. Pada tahun baru 2013 ini saya terbuka pintu hati untuk menyertai satu lagi segmen yang sama yang dinamakan 'JOM TINGKATKAN FOLLOWER SAMPAI LEBAM'.  Setakat ini follower saya baru mencapai 91 orang sejak dilancarkan pada 27 Nov 2012. Semoga dengan menyertai segmen terbaharu ini cita-cita saya untuk mencapai bilangan follower ke 500 pada 27 Nov 2013 akan tercapai. InsyaAllah.

Maklumat lanjut tentang segmen ini boleh diperolehi di SINI. Jom la kita sama-sama join, okay? The more the merrier. Selepas join ni saya harap tuan2 punya blog yang saya follow tu sudi follow saya balik. Bak kata pepatah inggeris, 'I scratch your back, you scratch my back'. Dok gitu?



Follow my blog with Bloglovin

60 Comments

  1. Admin singgah sambil follow ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. dah apply tp masih status pending... kena backup bloglist sbb bila tukar domain automatik semua links tu akan hilang. huhuhuhu

      Delete
  2. singgah n follow
    http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. daddy dah singgah n follow blog cik zara. thanks again..

      Delete
  3. follower ke 95 kat sini...tp dah beberapa kali drop komen disini..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe kak kam...dulu kita tukar2 link..skrg saling follow blog plak...happy blogging n let's support each other in this blogging world!

      Delete
  4. done follow.. follow back

    http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. daddy pun dah follow back your blog..

      Delete
  5. singgah dar segmen y sama :)
    Done follow awk ^^
    Jemput singgah sini jgark yer ^^ ==>

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. daddy pun dah follow n singgah di blog chrah..happy working!

      Delete
  6. Dari segmen yang sama..(^_^) done follow. Mai la singgah sini..

    http://orangkami.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...abe dah follow pun..keep in touch!

      Delete
  7. dr segmen yg sma http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. tq sbb follow daddy. daddy akan follow blog puteri dlm masa terdekat. sabar ye.

      Delete
  8. from the same segmen . done follow awak :)

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    have a nice day :D

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sama http://izzam4eva.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html.Follow sini sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. tq sbb sudi follow daddy. happy blogging!

      Delete
  10. Salam, mintak Daddy Juk approve sy kt fb segera. Urgent :)

    https://www.facebook.com/khairulzamri

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. abe dah approve pun. juga follow blog u. harap sudi follow blog abe. tq

      Delete
  11. dah follow back.. Thankz daddy sebb follow blog kite.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 mira. jgn lupa dtg lg ke blog daddy yg suam2 kuku ni..

      Delete
  12. Jenjalan sini membalas kunjungan Daddy Zuki sambil follow back :)

    ReplyDelete
  13. Good luck hehe...saya pun nak tingkatkan followers hehehe!

    ReplyDelete
  14. datang sini dari segmen yg sama dan follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks pha is.. abe dah follow blog bro gak...

      Delete
  15. assalamualaikum . hye . saya blogwalking && follow ye . . dari segmen yang same (:

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum . hye . saya blogwalking && follow ye . . dari segmen yang same (:

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. masalah teknikal ni sampai 2x komen kuar..x apa..small matter..

      Delete
  17. dtg dari segmen yg sama, follow back here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. tq zam. keep in touch and happy blogging..

      Delete
  18. salam perkenalan, dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya. salam perkenalan juga...happy blogging.

      Delete
  19. Salam perkenalan .saya juga done followed dady zuki punya blog. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga. sama2 la kita memeriahkan dunia blog. tq.

      Delete
  20. assalamualaikum , done follow here . tq sebab sudi follow saya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. tq sbb sudi follow blog daddy. I really appreciate it!

      Delete
  21. done follow :)

    datang dari segmen y sama

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kekapas. daddy akn follow sekejap lg

      Delete
  22. Salam. Thanks dady :D qyn singgah folo blk:D

    ReplyDelete
  23. tgok sini sume unta2 padang pasir http://blin.gd/4kpA

    ReplyDelete
  24. Eyra datang sini follow balik blog Daddy... Semoga target followers tercapai..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. daddy sukar mencari link eyra. mujurlah selepas digodek2 jumpa... selamat berblog! Ini kan blog eyra?

      http://celotehsibudakcomot.blogspot.com/

      Delete
  25. hi salam perkenalan...membalas kunjungan anda...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbb sudi jd follower sy jugak. keep in touch!

      Delete
  26. asslmkm..saya datang membalas knjungan dan follow.. #146

    maaf ya saya lewat membalas knjungan.. ada masa sudi2 la singgah blog saya lagi ye.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. InsyaAllah, sy akan berkunjung lg ke blog u sbb sy dah letakkan URL blog u di blog list tu...

      Delete
  27. Hamba singgah di larut malam`
    Datang mencari teman...
    Hulur salam kenalan`
    Semoga bersambut salam ini ;-)

    Dari segmen yang sama & selamat FOLLOW blog yang menarik ini; ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  28. admin jenguk kali kedua , alhamdullilah followers dah naik ye? Teruskan blogwalking tau :)

    ReplyDelete
  29. Hi , I'm Mira :)

    Dari segmen :

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  30. @cikyanxyanx: tq sbb sudi follow blog daddy. happy blogging!

    ReplyDelete
  31. @Engku Muzahadin: tq. saya pun dah letak blog u dlm blog list.

    ReplyDelete
  32. @Cil Lisa: x naik mana pun..saya follow 120 org tp 52 org je yg follow sy balik! geram tul dgn blogger yg x menepati janji nih!

    ReplyDelete
  33. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.